طراحی سایت یا همان Web Design، درواقع ایجاد یک پایگاه اینترنتی برای ارائه خدمات، فروش محصول یا اطلاع رسانی است. طراحی وب سایت یک پروسه است که از لایهسازی صفحات وب، تولید محتوا، طراحی گرافیکی و رعایت اصول سئو تشکیل شده است.
طراحی سایت یا همان Web Design، درواقع ایجاد یک پایگاه اینترنتی برای ارائه خدمات، فروش محصول یا اطلاع رسانی است. طراحی وب سایت یک پروسه است که از لایهسازی صفحات وب، تولید محتوا، طراحی گرافیکی و رعایت اصول سئو تشکیل شده است. در واقع اگر قصد ایجاد یک وب سایت حرفه ای دارید که بتوانید با استفاده از آن خدمات، محصول یا هر چیز دیگری نظیر سایت فروشگاهی یا سایت خرید و رزرو آنلاین بلیط اتوبوس, را به صفحه اول گوگل بیاورید، باید تمام اصول فنی و ظاهری طراحی یک وب سایت حرفه ای را رعایت کنید.
در طراحی و راه اندازی یک سایت، به دو تیم یا فرد برای طراحی Back-end یا همان بخش کدها و Front-end نیاز داریم.با توجه به این موضوع که در چه پروسه ای از طراحی وب هستیم وظایف مختلفی تعریف می شود.
متخصص طراحی Back-end مسئولیت نوشتن کدهای مختلف برای ایجاد ساختار اصلی وب سایت را به عهده دارد. این کدها از نظر بازدیدکنندگان یک سایت پنهان هستند و بیش از هر چیز وظیفه راه اندازی و عملکرد یک سایت را به عهده دارند. یک متخصص طراحی سایت که وظیفه توسعه Back-end را به عهد دارد از زبان های برنامهنویسی مثل Python، ASP و PHP استفاده میکند.
در بحث طراحی Front-end همه کارها برای بهتر کردن ویژگیهای دیداری یک سایت انجام میشوند. در واقع تمام چیزی که بازدیدکننده سایت میبیند، نتیجه کار یک توسعه دهنده Front-end یا همان کسی است که با استفاده از کدهای مختلف ظاهر وب سایت را شکل میدهد. برای توسعه ظاهر سایت، نیاز به کد نویسی با زبانهایی مثل HTML، CSS و جاوا اسکریپت انجام می باشد. قابل ذکر است در این پروسه همکاری با یک گرافیست وب میتواند نتایج بسیار بهتری رقم بزند.
از نظریک فرد غیر متخصص احتمالا سایت هابه دسته هایی نظیر پزشکی، دولتی، بیمارستانی، دانشگاهی، صنعتی، و غیره تقسیم می شوند. واما یک طراح سایت یا برنامه نویس وب،سایت ها را بر اساس زبان برنامه نویسی استفاده شده در سایت، نوع تکنولوژی های بکار رفته در ساخت سایت و یا المان های فنی دیگری تقسیم بندی می کند.
یک گرافیست وب با المانهایی نظیر منوهای سایت، نوع اسلایدر بکار رفته، ریسپانسیو یا غیر ریسپانسیو بودن سایت و تقسیم بندی های این گونه، طبقه بندی را انجام می دهد.
درنتیجه هرکس بر حسب دانش و مهارت خود، سایت ها را دسته بندی می کند.
یکی از اصلیترین ابزارها برای طراحی سایت حرفه ای, یک کامپیوتر خوب با سیستم عامل به روز و مناسب است.واما مهمتر از آن ابزار اصلی طراحی وب یا همان زبان برنامه نویسی می باشد.
با توجه به اینکه در چه پروسهای از بحث طراحی وب قرار دارید, ابزارهای طراحی سایت کاملا از هم متفاوت می باشند. این ابزارها معمولا در گذر زمان با نسخههایی جدیدتر جایگزین میشوند. البته تکنولوژی که پشت هر کدام از این ابزار قرار دارد، همچنان ثابت میماند و این کارایی آنها است که دستخوش تغییر میشود.
یک طراح سایت یا شرکت طراحی سایت از ابزار و تکنولوژيهایی مثل HTML، CSS، PHP یا هر زبان و تکنولوژی دیگری مربوط به طراحی سایت استفاده می کند.
وبلاگ شرکت را دنبال کنید، مطالب تولید شده کاملا اختصاصی بوده و در جهت پیشبرد اهداف مشتریان بصورت رایگان انتشار میابد.
حتما نظر خود را با دادن رأی ثبت کنید.